İSKENDERUN’DA ANNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Drama Eğitmeni ve Masal Anlatıcısı Yasemin Yanar Karameşe tarafından verilecek olan ”Annem Benim İçin Öğreniyor” eğitimi İskenderun’da GMB Eğitim ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek.

Eğitim hakkında bilgi veren Karameşe; gelişmiş bir toplum olmanın yolu, sosyal yönden gelişmiş bir nesilden geçer. Yeni neslin meyveleri olan çocuklarımızı yetiştirmek de, sosyal yönü ve iletişim becerileri gelişmiş ebeveynler eğitmektir. Yaptığımız araştırmalarda, toplumumuzda anne – çocuk arasında kaliteli zaman geçirme, verimli eğitim saatleri oluşturma ve annelerin çocuklarıyla olumlu bağ kurma anlamında bazı bilgi ihtiyaçları olduğunu tespit ettik. Toplumumuzun bu ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik eğitim programları oluşturarak bu alanda hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Bu kapsamda Türkiye geneli il, ilçe ve belde bazında bir çalışma başlattık. İlk olarak ise güzide şehirlerimizden biri olan ve eğitimde öncü İskenderun’dan adım attık.
Farklı drama yöntemleri ve anlatı tekniklerini kullanarak, etkinliklerini masallarla annelere aktaran Karameşe, uygulamaları gerçekleştirirken annelerin çocuk dünyasına kolaylıkla ulaşabilmeleri için nasıl bir köprü kuracaklarını öğretiyor. İnteraktif devam eden eğitimde annelerin ”Çocuğumla beraber geçirdiğim zamanı nasıl kaliteli hale getirebilirim?” soruları cevap buluyor.
Pandemi koşullarına uygun ve açık alanda gerçekleşecek olan eğitim 11 Temmuz Pazar günü 13.00 ve 18.00 saatlerinde iki farklı seans şeklinde olacak.
Akustik Spor ve Sanat Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek eğitim için kontenjan sınırlı olup, 0552 618 96 94 numaralı telefondan rezervasyon yaptırarak bilgi alabilirsiniz.

İSKENDERUN’DA ANNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR İSKENDERUN’DA ANNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR İSKENDERUN’DA ANNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.