İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, AKİYAD’ın kuruluşunu kutladı

İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, AKİYAD’ın kuruluşunu kutladı, yeni hizmet binasının hayırlı olması  temennisinde bulundu.

Ziyarette, Denizcilik sektörü başta olmak üzere, bölge ve ülke gündemindeki konular, sohbet ortamında masaya yatırıldı. Gazeteciliğin, toplumun doğru yönlendirilmesi anlamında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Meclis Başkanı Yener, “İnternet gazeteciliğinin ne derece önemli olduğu, aşikardır. Tüm gelişmeleri anında ve farklı mecralardan öğrenip, kendi düşüncelerimizle harmanlama imkanı buluyoruz. AKİYAD’ın, kamuoyunu bilgilendirme anlamında çalışmalarını ve projelerini takdir ediyorum.

İskenderun’un il olması konusundaki mücadeleniz, her kesimden destek görüyor. İnşallah yakın bir zamanda, İl olma konusunda farklı müjdeler kamuoyunu memnun edecektir. Her daim yanınızda ve destekçiniz olacağız. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, ziyaret ve sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, özellikle il olma konusunda, İskenderun’a değer veren herkesin elini taşın altına koymasını, bu haklı taleplerini yüksek sesle dile getirmelerinin önemine dikkat çekip, DTO İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener’e teşekkür etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, AKİYAD’ın kuruluşunu kutladı İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, AKİYAD’ın kuruluşunu kutladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.