Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında mezuniyet töreninde öğrencilerin gösterileri nefes kesti.
İskenderun’da Okul öncesi eğitimde adeta marka haline gelen ve verdiği eğitimle öğrencileri ilkokula hazırlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının mezuniyet töreninde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşandı.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlar öğretmenlerinin yılmadan, yorulmadan azim ve gayretle, sabırla öğrencilerin yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak yıl sonuna kadar getirdikleri öğrenciler, yıl sonu gösterileri ile üstün bir performans sergileyerek, öğretmen ve velilerine unutulmaz anlar yaşattılar.
İskenderun’da kendini adeta eğitime adayan ve çocuğu gibi baktığı kurumuna sahip çıkarak, hem eğitim, öğretim hem de istihdam sağlayan şehrimizin başarılı iş kadınlarından Selma Türkoğlu ve ekibinin hazırladığı mezuniyet gecesi muhteşemdi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.