BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya Beyzade Radyo Tv’nin canlı yayın konuğu oldu.
Metin Yeşilkaya Serkan Uğraş’ın sunduğu ‘Haftanın Dosyası’ programında “Teşkilat çalışmalarından, HDP’nın kapatılmasına dair birçok soruya cevap verdi.
ASLA ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPANLARDAN OLMADIM
Biz bir davaya, bir doğruya inandık diyen Yeşilkaya, “Bu davada rahmetli şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da ifade etmiş olduğu üzere “haklı davada tek başımıza da kalsak da bu yolda yürüyeceğiz”. Ben teşkilatın içerisinde vazife aldığım her dönemde asla teşkilatının içerisinde çalışıyormuş gibi yapanlardan olmadım. Sürekli canımı dişime de kara çoluğumun çocuğumun helal rızkıyla mücadele ettim. Kapalı kapılar arkasında pazarlıkları elinin tersiyle iterek mücadele etmeyi kendime bir vazife olarak gördüm. Bugün de teşkilatımızı getirmiş olduğumuz vaziyet ortadadır.
Teşkilatı içerisinde maalesef rahmetli Muhsin Başkan döneminden çalışıyormuş gibi yapan arkadaşlarımız vardı. Tabii onlar da kendilerine göre hizmet etmiş olduklarını düşünüyorlar. Ben buradan huzurlarınızda onlara da hizmetler için çok teşekkür ediyorum” dedi.
İL KONGRESİ ÇOK YAKINDA
Hatay’ın çoğu ilçelerinde kongrelerimizi tamamladık önümüzdeki günlerde de inşallah tarihi de çok kısa bir süre içerisinde açıklayacağım bir zaman diliminde sayın genel başkanımızın da katılımıyla il kongremizi de gerçekleştirerek teşkilatımızın gücünü Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da inşallah herkese göstereceğiz.
MUHSİN YAZICOĞLU’NU TEMSİL ETMİYORSUNUZ ELEŞTİRİSİNE CEVAP VERDİ
Cumhur ittifakının bir üyesi olduklarını hatırlatan Yeşilkaya’ya dinleyicilerin Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden gitmiyor, onu temsil etmiyorsunuz eleştirisine Yeşilkaya, “Ben fikirlere saygı duyuyorum şimdi Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu da sağ olsaydı bugün duracağı nokta memleket İdaresi ve yönetimi noktasında Türkiye’nin bu derece tehlike altında olduğu bir dönemde elbette ki duracağı nokta burası olurdu. Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu her zaman meselelere yaklaşım tarzı bellidir. Eğer Türk devletine birileri kafa tutuyorsa, Muhsin Yazıcıoğlu kafa tutanlardan ve kafa tutanların içerisinde maşası onların, taşeronu olanların yanında durmazdı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava adamları da nerede ve nasıl duracağını iyi bilenlerdir. Cumhur ittifakı 15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişiminin karşısında göğsünü siper eden bir millet topluluğunun oluşturduğu ittifak yapısıdır” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.