Minik Yürekler Müdür Balaman’a Minnettar

İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu hizmetlerle farkını ortaya koyuyor.
Gerek eğitim öğretim, gerekse müdürlük yaptığı kademelerde her zaman hayatı yaşayarak öğrenmesi için çaba sarf eden İskenderun Sosyal Hizmetler müdürü Yılmaz Balaman, Hatay’ın tarihi yerlerinin gezilmesi için İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi’nde görevli çocuklara, dezavantajlı kardeşlerimiz için gezi düzenledi.
İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman göreve geldiği günden bu yana farkını gösteriyor. Anlamlı etkinliklere imza atıyor.

İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi’nde görevli çocuklara, dezavantajlı kardeşlerimize, Hatay’ın tarihi turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla gezi düzenlendi.

Tekne gezileri, Tarihi ve turistik gezilerle Hatay’ın değerlerini tanıyan çocuklarımız, bu tür sosyal etkinliklerle hem hayata motive oldular hem de sevgiyle kardeşlik bağlarını güçlendirdiler.
İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman’ın bu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı minik yüreklerde Müdürlerine sonsuz teşekkür ettiler.

Müdür Balaman, “İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü çocuk hakları komitesinde görevli çocuklarımıza, İlimizin tarihi ,turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla gezi düzenlendi. Öncelikli dezavantajlı gruplar olmak üzere inşallah , tüm çocuklarımıza ilimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak hedefimizdir” dedi.

Minik Yürekler  Müdür Balaman’a Minnettar Minik Yürekler  Müdür Balaman’a Minnettar Minik Yürekler  Müdür Balaman’a Minnettar Minik Yürekler  Müdür Balaman’a Minnettar Minik Yürekler  Müdür Balaman’a Minnettar

Önceki İçerikMotorine ÖTV düzenlemesi
Sonraki İçerikArsuz Kaymakamlığından Çağrı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.