İTSO’nun Ev Sahipliğinde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi Verilecek

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Güvenli İş, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında, İTSO’ya bağlı metal ve metal sektöründe faaliyet gösteren çalışanlara “İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ eğitim Verilecek
İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Güvenli İş, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında “İSG Kültürü ve Yaygınlaştırma Platformu” ikinci toplantısı ile ilgili olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyerette, Okul Müdürü Yusuf Yıldırım, Müdür Yardımcısı Murat Göçmen ve Proje Koordinatörü Kerem Deveci, toplantıda görüşülecek konular hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teknik bilgi verdi.
Ziyarette, proje kapsamında yapılacak eğitimler ve yurtdışında yapılacak olan teknik inceleme ziyaretleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Sanal gerçeklik ortamı kullanılarak yapılacak olan eğitimlere metal ve metal sektöründe faaliyet gösteren çalışanların 3 grup halinde toplam 90 kişiye eğitim verilmesi planlanıyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında verilecek eğitimlerin gerek proje gerekse metal sektöründe çalışan işçiler için de önemli olduğuna dikkat çeken İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Güvenli İş, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında odamıza kayıtlı metal ve metal sektöründe faaliyet gösteren çalışanlar için düzenlenecek eğitimlerin gerek istihdam, gerekse iş gücünün arttırılması ve daha teknik bilgilerin öğrenilmesine vesile olacağına inanıyoruz: Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Metal ve metal sektöründe faaliyet gösteren üyelere yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimlerinin Ağustos ayı içerisinde verileceği belirtildi.

İTSO’nun Ev Sahipliğinde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi Verilecek İTSO’nun Ev Sahipliğinde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi Verilecek İTSO’nun Ev Sahipliğinde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi Verilecek

Önceki İçerikBÜYÜKELÇİ PERALTA’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET
Sonraki İçerikAKÇAY’DAKİ MADEN OCAĞI YAPIMI İPTAL EDİLDİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.