İSTE’DEN İSKENDERUN KIYISINDA MUSİLAJ KONTROLÜ

İskenderun sahilinden gelen musilaj ihbarları üzerine İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Deniz Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Cemal Turan’ı konu ile ilgili inceleme yapmak üzere görevlendirdi. Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, 13 Haziran Pazar günü İSTE Araştırma Teknesi 2 ve Sahil Güvenlik Ekipleri ile yerinde inceleme çalışması yaptı. İskenderun Merkezden Arsuz Konacık limanına kadar tüm kıyı seride boyunca tarama yapıldı.
Yetkililerin yaptıkları incelemenin ilk bulgularına göre musilaj olarak tanımlanan yapıların musilaj olmadığı tespit edilmiş olup gerekli örneklemeler yapılmıştır. Yapılacak analiz sonuçlara göre kesin tanı önümüzdeki günlerde ilgili makam ve kuruluşlar ile paylaşılacaktır.

İSTE’DEN İSKENDERUN KIYISINDA MUSİLAJ KONTROLÜ İSTE’DEN İSKENDERUN KIYISINDA MUSİLAJ KONTROLÜ İSTE’DEN İSKENDERUN KIYISINDA MUSİLAJ KONTROLÜ İSTE’DEN İSKENDERUN KIYISINDA MUSİLAJ KONTROLÜ

Önceki İçerikHatay Valiliği, Afrin’e Yaşanan Patlamayla İlgili Açıklama Yayınladı
Sonraki İçerikİSDEMİR’de1 işçi yaşamını yitirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.