2021 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim bedelleri açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı”, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Erbaş, Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu’nun, Diyanet İşleri Başkanlığının TDV ile beraber yaptığı en önemli hizmetlerinden birisi olduğunu ve bu hizmeti yaklaşık 30 yıldır aralıksız bir şekilde gerçekleştirdiğini vurguladı.

Başkan Erbaş, Geçtiğimiz yıl Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen 557 bin 311 hisse kurban; yurt içinde il ve ilçeler olmak üzere 430 kesim noktasında; yurt dışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştığını belirtti.

Başkan Erbaş, “Türkiye Diyanet Vakfımızca bu yıl vekâlet yoluyla kurban kesim bedelleri, yurt içi 1125 TL, yurt dışı ise 925 TL olarak belirlenmiştir.” dedi.

2021 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim bedelleri açıklandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.