ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI; YOLBULAN’DA İŞLER YOLUNDA GÜNGÖR, “HER DAİM SAHADA İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi, Yolbulan fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.

Özçelik-İş Sendikasına bağlı Yolbulan Aş Fabrikasında çalışan üyeler şube Başkanı Mehmet Güngör ,Şube Sekreteri Murat Kayış,Genel Merkez Teşkilatlandırma Uzmanı Rıfat Alpboğan Şube Eğitim Sekreteri Hakan Karakoca ve işyeri temsilcileri, emekçilerle bir araya geldi.

Yol Bulan fabrikalarında çalışan emekçileri çalıştıkları atölyelerinde tezgahları başında ziyaret eden Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör yer yer sıcak samimi sohbetlerin yaşandığı gezi sırasında üyelerden gelen soruları cevapladı. Sendika ile işçilerin kenetlendiği sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sendika Yönetimi, birlik beraberlik içerisinde her sıkıntıların üstesinden geleceklerini belirttiler ve işçilere gösterdikleri ilgi alaka için de teşekkür ettiler.

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI; YOLBULAN’DA İŞLER YOLUNDA GÜNGÖR, “HER DAİM SAHADA İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ” ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI; YOLBULAN’DA İŞLER YOLUNDA GÜNGÖR, “HER DAİM SAHADA İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ” ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI; YOLBULAN’DA İŞLER YOLUNDA GÜNGÖR, “HER DAİM SAHADA İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ” ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI; YOLBULAN’DA İŞLER YOLUNDA GÜNGÖR, “HER DAİM SAHADA İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Önceki İçerikHayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi
Sonraki İçerikATATÜRK’E HAKARET EDEN İMAM MECLİS GÜNDEMİNDE
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.