ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kaymakamlığı bahçesinde, Arsuz Halk Eğitimi Merkezi tarafından, Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Sergi Açılışı ve Etkinliklerine katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Hasan Özkan, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, hayat boyu öğrenme kursiyerleri ve öğrencileri katıldı. Belediyeye ait Çok Amaçlı Salonları ve Kültür Merkezlerini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne açan ve eğitime belediye imkânları doğrultusunda destek veren Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, eğitimin yaşının olmadığını söyledi. Bu kursların, özellikle ev hanımlarının üretmesi ve hanelerine maddi katkı sağlaması adına önemli olduğunu belirterek, imkânı ve zamanı olan tüm ev hanımlarının ve gençlerin bu kurslardan faydalanması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Başkan Güven, Arsuz’da bulunan Kadın Eli Semt Pazarlarında ve trafiğe kapatılacak olan Akdeniz Caddesinde satış yapmak isteyen tüm üreten kadınları beklediklerini söyledi.
Kurum olarak 2020 Mayıs ayı ile 2021 Mayıs ayı aralığında açılan 220 kursta 1916 kadın, 1119 u erkek olmak üzere toplam 3035 kursiyere hizmet verdiğini belirten Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muammer Onay, yakın destek olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya, belediyenin tüm hizmet binalarını halk eğitime açan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e teşekkür etti. Kursiyerlerin ve öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler düzenlendikten sonra, sergi açılışı gerçekleştirilerek, sergi alanı gezildi.

ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ” ARSUZ’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ”

Önceki İçerikDiyarbakır’da 7.270.752 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi
Sonraki İçerikŞehidin Var Hatay
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.