5 Temmuz İskenderun Spor Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor

Bölgesel Amatör Ligine (BAL) start aldı. BAL ligi 4.bölge 1. grubunda yar alan takımlardan Hatay temsilcileri Antakya Belediye Spor ile 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin ilk haftasında Antakya Atatürk stadında karşılaştı. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Antakya Belediye Spor ile 5 Temmuz İskenderun Spor karşılıklı gelen gollerle 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.
Mersin bölgesi hakemlerinden Burak Doğru, Yeter Karaçalı Gülger ile Perihan Ece’nin yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor’un golünü 17. dakikada penaltıdan Mustafa Şekercioğlu, Antakya Belediye Spor’un golünü de 49. dakikada Ertuğrul Er attı.

Antakya Belediye Spor ile 5 Temmuz İskenderun Spor arasında Antakya Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor il müdürü Cemil Şensöz, Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, İskenderun Spor 2. Başkanı Gülcan Polat, 5 Temmuz İskenderun Spor kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal’ın da bulunduğu çok sayıda protokol üyeleri izledi.

5 Temmuz İskenderun Spor Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor 5 Temmuz İskenderun Spor Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor 5 Temmuz İskenderun Spor Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor

Önceki İçerikŞehidin Var Hatay
Sonraki İçerikÇocuklar Özgürlüğe Kanat Çırpıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.