ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu

Arsuz İş İsanları Derneği ev sahipliğinde organize edilen Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı ARİAD ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
6 sivil toplum kuruluşundan temsilcilerin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Arsuz’un sorunları farklı bakış açılarıyla değerlendirilerek, çözüm önerileri tespit edildi.
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda katılımcılar söz alarak, gerek kendi alanları, gerekse Arsuz ile ilgili tespit ettikleri sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini diğer katılımcılarla paylaştılar.
Toplantıda belirlenen talepler, görüş ve öneriler raporlaştırılarak, ilgili makamlara sunulacak.
Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır, sivil toplum kuruluşlarının öneminin ve buna bağlı olarak etkinliklerinin de her geçen gün arttığını belirtti.
Örgütlü toplumun, dış etmenlerden çok daha az etkileneceğini ve ancak birlikte hareket edilerek güç birliği sağlanabileceğini ifade eden Başkan Ağır, “Bu doğrultuda, toplumun her kesiminden sivil toplum kuruluşları ile belli aralıklarla bir araya gelerek, içinde yaşadığımız şehrimizin sorunlarını ve bu sorunların hangi yollarla çözülebileceğini tartışıyoruz. Buradan çıkan sonuçları da gerek yerel yönetimlerimizle, gerekse siyasilerimizle paylaşarak, Arsuz halkının ortak talebi olarak çözüm beklediğimizi belirtiyoruz” dedi.
Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarına, ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ağır, toplantıların belli bir periyotta devam edeceğini sözlerine ekledi.

ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu ARİAD Ev Sahipliğinde STK’lar Arsuz’un Sorunlarını Konuştu

Önceki İçerikBaby Spa’da Süt Banyosu Şöleni Başladı
Sonraki İçerikHATAY’IN KALBİ GELİŞİM’DE ATIYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.