AGF ONURSAL BAŞKANI YENİ’DEN VEDA ZİYARETİ

Görevi bırakmasına yaklaşık 1 buçuk yıl kalmasına rağmen Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Olağanüstü Genel Kurulu sonrasında başkanlık görevini Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun’a devreden AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, önceki gün Hatay’a gelerek veda ziyaretlerinde bulundu.
AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni ile beraberinde bulunan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri HGC İskenderun Temsilciliği, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette 1 Temmuz’da yapılacak olan Gazeteciler Konfederasyonu Olağan Genel Kurulu öncesinde de bilgiler veren AGF Onursal Başkanı Yeni, federasyon genel başkanlığı süresi boyunca destek veren cemiyet başkanlarına ve meslektaşlarına veda ziyaretini gerçekleştirdi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ev sahipliğinde AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni onuruna Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta bir akşam yemeği düzenlendi. Düzenlenen geceye AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile HGC Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Onuruna verilen yemekte kısa bir veda konuşması gerçekleştiren AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde kurulduğumuz günden bu zamana kadar yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Artık görevimiz buraya kadar. Ümit ediyorum ki benden sonra görevi devralan Genel Başkanımız Gaye Coşkun ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyesi meslektaşlarımız da bu bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklarına inanıyorum. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine düzenlemiş oldukları bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek tarafından AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni’ye anı tabağı hediye edilirken, AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun ise evsahipliğinden ve misafirperverliğinden ötürü HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e bir tablo hediye etti.

AGF ONURSAL BAŞKANI YENİ’DEN VEDA ZİYARETİ AGF ONURSAL BAŞKANI YENİ’DEN VEDA ZİYARETİ AGF ONURSAL BAŞKANI YENİ’DEN VEDA ZİYARETİ

Önceki İçerikYAYLADAĞI’NDA SURİYELİ ÇOCUK BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
Sonraki İçerikOrtaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.