MÜZİKLİ FORM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce
19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında tertip edilen “Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışması” kupa ve madalya takdim etti.

İlk defa Hatay’da gerçekleştirilen temassız bireysel kick boks hareketlerinden oluşan performansların sergilendiği müsabakalara 54 sporcu katıldı.
Müsabakalarda; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay – bayan kategorisinde dereceye giren sporcularımıza madalyaları ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Müsabakalar (COVID-19) kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilirken, ilk defa İskenderun’da icra edilen yarışmalara sporcuların katılımı beklentinin üzerinde oldu.

Yarışma hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Müzikli ve aletli müsabaka bir ya da birden fazla rakibe karşı gerçekleştirilen bir tür hayali müsabakadır.Bu müsabaka da gösteriyi icra eden sporcu özel olarak seçilmiş bir müzik eşliğinde uzak doğu müsabaka sanatlarına ilişkin teknikleri kullanır. Tüm müsabaka kısımları müzik eşliğinde icra edilir” açıklamasında bulundu.

Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışmasında sergilenen performanslara göre minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay – bayan kategorisinde madalya ve kupa kazananlara; Kaymakamımız İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından ödülleri verildi.

MÜZİKLİ FORM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ MÜZİKLİ FORM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ MÜZİKLİ FORM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.