Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu!

Çocuklukta geçirdiği kaza sonucu tek bacağıyla hayata tutunmaya çalışan Ahmet Dönmez hocası Özgül Yeşil ile birlikte Adana’dan Erzin’e 85 Km. pedal çevirerek Hatay’ın Erzin ilçesinde Erzin’de İki Gün İki Teker Bisiklet Gönüllüleriyle buluştu.
Erzin İstasyon mevkiinde karşılanan Ahmet Dönmez ve hocası Özgül Yeşil, Erzin İstasyonunda bir mola verip ardından İssos Harabeleri gezdiler. Daha sonra Erzin’e pedal çeviren engelli Ahmet Dönmez şunları söyledi; “Küçük yaşta kaza sonucu tek bacakla kaldım ve hayata tutunmaya çalıştım. Bir gün salonda antrenman yaparken tek ayağımla neler yapabilirim diye düşünürken bisikletle hayata tutunacağımı hayal ettim. Şu anda gördüğünüz gibi hocam Özgül Yeşil ile birlikte farklı farklı yerlere gidip arkadaşlarımızla etkinlik yapıyoruz. İnsanlar tek kolum tek bacağım var diyerek karamsarlığa kapılmasın arayış içerisinde olsun. Adana’dan 85 Km. yol kat ettik bir o kadarda dönüş yapacağız. Buradaki güzel arkadaşlıklardan dolayı son derece mutluyum” dedi.
Hocası Özgül Yeşil’de; “Ahmet ile sosyal medya üzerinden tanıştıktan sonra bir ayağıyla bisiklet sürdüğünü gördüm. Ben zaten bisiklet antrenörlüğü yapmaktayım. Ahmet kardeşime hem antrenörlük hem de arkadaşlık yapıyorum. Bir elin bir ayağın olmaması insana engel değil, birlikte başarabiliriz dedim ve bu yola çıktık. Geçen hafta Mersin’deydik, bu hafta da Erzin’e geldik ve yeni dostlarımız Erzin İki Gün İki Teker Bisiklet Gönüllüleriyle tanıştık. Erzin’in tarihi yerlerini gezdik gördük mutluyuz. Ahmet Dönmez kardeşimle birlikte daha farklı yerleri keşfetmek ve yeni arkadaşlarla buluşmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Erzin İki Gün İki Teker Bisiklet Gönüllüleri adına Cem Özaslan da; “Bu nazik ziyaretten dolayı Özgül Yeşil ve Ahmet Dönmez’e teşekkür ederek, dostluklarının devam edeceğini belirterek, daha farklı yerlerde pedal çevireceklerini dile getirdi.”

Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu! Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu! Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu! Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu! Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu! Engelli Ahmet Dönmez tek ayağıyla sürdüğü bisikletiyle Erzin’de arkadaşlarıyla buluştu!

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.