Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale

Hatay’ın Defne, Hassa ve Kırıkhan ilçelerinde gün içinde, farklı zamanlarda çıkan yangın Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.
Defne’nin Orhanlı Mahallesi’ndeki makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangın HBB itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.
Bir diğer yangın da Hassa’nın Tiyek Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Buradaki yangına da ivedilikle müdahale eden ekipler, Kırıkhan’ın 4 farklı bölgesinde çıkan yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürdü.
Kırıkhan’da meydana gelen yangında HBB itfaiye ekiplerine Orman İşletme Şefliği ekipleri de araç ve personeli ile destek verdi.

Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale Üç İlçedeki Yangına Hbb İtfaiyesinden Hızlı Müdahale

Önceki İçerikİSDEMİR’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ EMEKÇİLER TARAFINDAN COŞKUYLA KARŞILANDI
Sonraki İçerikDüğünler 1 Haziran’dan sonra başlayacak mı?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.