İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin Onursal Başkanlığını, İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) El Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Adem Çolak ve Öğr. Gör. Merve Düzağaç Çolak’ın etkinlik koordinatörlüğünü ve sergi küratörlüğünü yaptığı V. Ulusal ve III. Uluslararası Jürili 19 Mayıs Karma Sergisi çevrimiçi olarak 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19:19’da ziyarete açılmıştır.
Geleneksel olarak düzenlenen 19. Mayıs Karma Sergisine bu sene de sanatçılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye dışından 6 farklı ülke, yurt genelinde ise 58 farklı üniversite ve şehirden 159 akademisyen ve sanatçının eserlerinden oluşan sergide farklı tarzlarda eserler sanatseverlerle buluştu. Geleneksel Türk Sanatları’ndan hat , tezhip, minyatür, halı- kilim ve kumaş tekstilin yanı sıra resim, çini, keçe, baskı, seramik türünden eserler iste.edu.tr/sanat/19-mayis-2021 adresinden ziyaret edilebilir.

İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ 19 MAYIS SERGİSİ

Önceki İçerikHatay’da Yer Altı Deposu Bulundu
Sonraki İçerikBİZ SADECE YOL, KALDIRIM DEĞİL, GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.