6. TEKNOVERSİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 6. Teknoversite Günleri’ni pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kurulduğu yıldan bu yana her yıl düzenlediği ve tescili İSTE’ye ait olan Teknoversite Günleri’nin altıncısını youtube.com/c/ar-getv internet adresinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. İki gün sürecek olan Teknoversite Günleri’nde öğrenciler inovasyon, teknoloji ve girişimcilik gündemine dair pek çok önemli konuda alanında uzman kişilerle bir araya gelme fırsatı bulacaklar. Gelenekselleşen Teknoversite Günleriyle ilgili değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci: “Gönül isterdi ki öğrencilerimizle üniversitemiz yerleşkesinde bir araya gelebilelim. Ancak teknolojik imkanları kullanarak öğrencilerimize faydalı olmaya çalışmaya devam ediyoruz. Çevrimiçi programlarımızın hem öğrencilerimiz hem de tüm bilim ve teknoloji meraklıları için keyifli ve verimli geçmesini diliyorum” dedi.
17 Mayıs Pazartesi günü İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin açılış konuşmasıyla başlayacak olan çevrimiçi etkinliklerin ilk gününde üç çevrimiçi konferans gerçekleştirilecek. Bu konferanslarda saat 11.00’da Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sezgin Bakırdere Problem Çözme Sanatı: Kimya, saat 13.00’da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Covid-19 Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan Dünya’da ve Türkiye’de Covid-19 Süreci ve saat 14.00’da İSTE Mekatronik Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi M. Hakan Demir TEKNOFEST’te İSTE konularını ele alacak.
Teknoversite Günleri’nin ikinci gününde ise katılımcıları çevrimiçi konferansların yanında Teknoversite Etkinlikleri bekliyor. 18 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Bilkent Üniversitesi UNAM öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih İnci Hasta-başı Testler ve Biyosensörler, saat 11.00’da Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Veli Toptaş Matematik ve Çocuk, saat 14.00’da İSTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Kadir Tohma Robİste ile Chatbot Uygulaması konuları ele alınırken; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin saat 15.00’da dinleyiciler ile bir araya gelmesinin ardından 6. Teknoversite Günleri sona erecek.

6. TEKNOVERSİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR 6. TEKNOVERSİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR 6. TEKNOVERSİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR

Önceki İçerik1 Haziran sonrası hangi tedbirler uygulanacak?
Sonraki İçerikTANSİYON İHMALE GELMEZ!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.