İskenderun Fk Başkanı Hakan Bolat ,Hedefimiz Süper Lig

İskenderun Fk yeni yönetimi basın toplantısı düzenledi.

İskenderun Fk, Başkan Hakan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri Gülcan Polat, Fikret Kanat, Celal Velioğlu, Teknik Kadro, Futbol Direktörü Eski Galatasaray’lı Suat Kaya, Sportif Direktör Güney Kanat ve Teknik Direktör Yusuf Tokaç, yardımcısı Zeyni Özdemir ve ekibi toplantıda hazır bulundu.

İskenderunspor’un tarihiyle büyüyen ve çocukluğunu Beş temmuz stadının kapısında yatarak geçirdiğini belirten İş insanı Hakan Bolat Efsane iskenderunspor’un yeniden eski günlerine kavuşması için çalışmaları yoğun şekilde başladığını belirtti.

Başkan Polat, Hayallerim var İskenderunspor ile büyüdüm yenildi üzüldüm dedi. Şimdi sırada sevinmek var. Başkan Hakan Bolat’ , Birlik olalım, destek olalım diyor. Kimseden maddi beklentim yok, herkes önce takımına sonra bu iyi niyetli, vefa borcunu ödemek için bir araya gelenlere sahip çıksın. İnanıyorum başarı gelecektir. Ve ben bu takımı 3 yıl içinde çok ama çok iyi yerlerde göreceğimi ümit ediyorum. dedi.

İskenderun Fk Başkanı Hakan Bolat ,Hedefimiz Süper Lig İskenderun Fk Başkanı Hakan Bolat ,Hedefimiz Süper Lig İskenderun Fk Başkanı Hakan Bolat ,Hedefimiz Süper Lig İskenderun Fk Başkanı Hakan Bolat ,Hedefimiz Süper Lig

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.