BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ilçenin muhtelif mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, 17 günlük tam kapanmanın, belediyenin kısıtlı imkânlarına rağmen, faaliyetlerinde herhangi bir aksama yaşatmamak için uğraştıklarını belirtti. Belediyenin açık olduğunu ve dönüşümlü çalıştıklarını belirten Başkan Asaf Güven, saha personelinin tamamının halkın hizmetinde olduğunu vurguladı. Yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Başkan Güven, “ Biliyorsunuz ki 17 günlük tam kapanma süreci içerisindeyiz. Dileğimiz bu süreçte gerekli çalışmaların yapılıp korona belasından bir an önce kurtulmak. Bu süreci yaşarken tabiki asli görevlerimizi aksatmadan gerçekleştireceğiz. Belediyemizin üstüne düşen tüm görevleri yerine getireceğiz. İlçemizin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Hem asfalt hem de parke taşı döşeme çalışmalarımız şu an birçok ekiple gerçekleştiriliyor. Amacımız vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı korumak. Bizler görevlerimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Çalışmalarımız aksamadan devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın,” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK” BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK” BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK” BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK” BAŞKAN GÜVEN, “ÇALIŞMALARIMIZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK”

Önceki İçerikÇandır Mazılık Yolunun açılması ile Küçükbaş hayvan Yetiştiriciliği Artacak
Sonraki İçerikTam Kapanma Döneminde Online Satış İle Hizmetinizdeyiz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.