Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrencilerinin coşkuları görülmeye değerdi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle adeta kırmızı beyaza büründü. Öğrenciler Türk Bayrakları ve bu anlamlı bayramı çocuklara hediye eden Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmadılar.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yıl dönümünü coşku ile kutluyoruz. Bu anlamlı bayramı çocuklarımıza hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı

Pamuk Kreş öğrencileri 23 Nisan’ı Coşku ile Karşıladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.