İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı İste Ev Sahipliğinde Yapıldı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) DOĞAKA destekli Cazibe Merkezleri Destekleme programı projesi olan İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Projesi toplantısına ev sahipliği yaptı.
Hatay Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, İskenderun Teknik Üniversitesi, İskenderun Ticaret Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde kurulacak olan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) destekli Cazibe Merkezleri Destekleme Programı projesi olan İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Projesi’ne ilişkin proje paydaşları Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci Başkanlığında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kütüphanesi’nde bir araya geldi. Gelişme toplantısına, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, OSB Başkanı Erol Ayhan Tosyalı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ile İSTE Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları ve ilgili personel katıldı.
14 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda proje kapsamında düzenlenecek eğitim faaliyetlerinin içerikleri, mevcut inşaatın durumu ve benzeri konularda fikir alışverişleri yapılarak kararlar alındı. Özelde İskenderun olmak üzere genelde Hatay ve Ülkemizin sanayisi ve halkının nitelikli işgücüne ulaşması ve profesyonel gelişimlerini desteklemek için eğitim ve sertifika programları düzenleyecek olan merkeze, İSTE eğitim ve atölyeler için eğitim planı ve organizasyonu ile tüm eğitim sürecinin yönetim ve sertifikalandırılması konularında destek olup görev alacak.
Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Böyle bir projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgenin ve ülkemizin kalkınması için İSTE olarak her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı İste Ev Sahipliğinde Yapıldı İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı İste Ev Sahipliğinde Yapıldı İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı İste Ev Sahipliğinde Yapıldı İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı İste Ev Sahipliğinde Yapıldı

Önceki İçerikBaşkan Fatih Tosyalı:Ramazan’da Sıcak Yemek Dağıtımı Yapıyoruz
Sonraki İçerikGÜRSEL MAHALLESİ İMAR PLANI ASKIDA
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.