İTSO’da MESEM İstişare Toplantısı Düzenlendi

İskenderun Teknik Üniversitesine kurulması düşünülen Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) projesi istişare toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) aracılığıyla desteklediği 2019 yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan “Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Mesleki Eğitim Merkezi” projesi için istişare toplantısı düzenlendi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen istişare toplantısına İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu, DOĞAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanı Menal Zübarioğlu,İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Melih Öztürk, İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Benli, İskenderun OSB’den Derya Soysal ve Ahmet Dokgöz, İskenderun Teknik Üniversitesinden Süha Orçun Mert, Hatay Sinerji Müh.Tic. Ltd. Şirketinden Sema Yeşilaslan ve Sercan Lif,Hatay Sinerji Danışmanlık Tic. Ltd.Şti.den Özlem Kutlu ile İTSO Proje Koordinatörü Dilek Yalçın katıldı.
Toplantıda, MESEM Projesi ile ilgili süreç ve gelişmeler değerlendirildi.

İTSO’da  MESEM İstişare Toplantısı Düzenlendi

Önceki İçerikHatay’da Uyuşturucu Operasyonu
Sonraki İçerikHBB VE İBB’NİN RAYLI SİSTEM İÇİN GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.