İLÇEMİZİN İL OLMASI KONUSUNDA ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN TAM DESTEK

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması yaparak İskenderun’un il olması konusunda atılacak tüm adımlara tam destek vereceklerini belirtti.
Güngör; yaptığı açıklamada,
“İskenderun’un il olma zamanı gelmiştir, Zaman birlik zamanıdır” diyerek tüm Kamu kurum ve kuruluşlarının, Sivil toplum örgütlerinin, ortak deklarasyon yayınlayarak tavırlarını ortaya koymalarını istedi.
Güngör; yaptığı basın açıklamasında ve yayınladığı basın bildirisinde aşağıdaki belirtmiş olduğu konuları dile getirmiştir.
İskenderun’un il olma zamanı gelmiştir.

Değerli misafirler,
Sevgili basın mensupları;
Son zamanlarda İskenderun’umuzun il olması yolunda atılan tüm adımlara ve açıklamalara Özçelik-İş Sendikası olarak tam destek veriyoruz.

250 bin nüfusu geçen ilçemiz Türkiye’de birçok il den daha fazla nüfusa sahiptir.
Bununla beraber, sanayi yatırımları, liman Sektörü, çeşitlenmiş ürün yelpazesiyle ülke ekonomisinin can damarı ve gözbebeği konumundadır.

Türkiye ekonomisine katma değer üreten, ihracat rakamlarıyla gurur duyduğumuz fabrikaları ve limanlarıyla bir sanayii şehri olmamızın yanında narenciye bahçeleri ve verimli toprakları ile de bir tarım kenti konumundayız.

İskenderun Belediye Meclisi’nde tüm siyasi partilerin ortak irade ile aldığı kararla, sorunların yerinde ve zamanında çözümü, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yapılabilmesi, bürokratik engellerin kaldırılması ve milli gelirden daha fazla yararlanabilmesi için İl olma konusunda başlatılan bu harekete sivil toplum kuruluşlarının, sanayi ve esnaf odalarının katkı sunmalarını bekliyoruz.

Biz de bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Özçelik-İş Sendikası olarak, diyoruz ki;
Uzun süredir özlemle beklediğimiz il statüsüne kavuşma hakkımızın yerinde bir karar olduğuna inanıyor ve bu hakkın verilmesini devlet büyüklerimizden talep ediyoruz.
Zaman ayrışma zamanı değil, birlik olma zamanıdır.
Saygılarımızla;

MEHMET GÜNGÖR
Özçelik-İş Sendikası
İskenderun Şube Başkanı

İLÇEMİZİN İL OLMASI KONUSUNDA ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN TAM DESTEK İLÇEMİZİN İL OLMASI KONUSUNDA ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN TAM DESTEK İLÇEMİZİN İL OLMASI KONUSUNDA ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN TAM DESTEK

Önceki İçerikARSUZ BELEDİYESİ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikAğız İCçi Yara Veya Şişliklerin Sebebı̇ Ağız Kanserı̇ Olabı̇lir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.