İste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

İskenderun Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanlık görevine Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) kararıyla öğretim üyemiz Prof. Dr. Cemal Turan atandı.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi akademik personelin katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi.
Törenin açılış konuşmasını İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci gerçekleştirdi. Rektör Depci konuşmasında, “Dekanlık görevinde bulunan Prof. Dr. Mevlüt Aktaş’a fakültemiz adına yürüttüğü özverili çalışması için teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelen Prof. Dr. Cemal Turan’ın başarılı olacağına inanıyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Açılış konuşmasında söz alan Prof. Dr. Mevlüt Aktaş göreve geldiği günden bugüne kadar ekibi ile birlikte yaptığı çalışmaları katılımcılara anlattı. Ardından yeni dekan Prof. Dr. Cemal Turan selamlama konuşması gerçekleştirdi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) olarak Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanlığını bugüne kadar başarıyla yürüten Prof. Dr. Mevlüt Aktaş’a teşekkür ediyor, akademik çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Ayrıca Prof. Dr. Cemal Turan’ a da yeni görevinde başarılar diliyoruz.

İste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı İste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı İste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı İste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Önceki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirerek, Belenli hemşerilerine seslendi
Sonraki İçerikKumlulu Ve Yayladağlı Muhtarlardan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.