Hizmet-İş Sendikasının Reyhanlı’daki Toplu İş Görüşmeleri Mutlu Sonlandı

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı ile Reyhanlı inşaat san. ve Tic.Ltd. Şti. Arasında 01.01.2021 ile 31.12.2021 tarihleri arasında yürürlük süresi bulunan Toplu iş Sözleşmesi taraflar yetkililerince imzalanarak 12.03.2021 tarihi itibariyle bağıtlanmıştır.
TİS kapsamında, Hizmet-İş Sendikası üyelerine Sosyal Yardım olarak ;Çocuk ve Öğrenim Yardımında ,ilköğretim de okuyan çocukları için net:120₺, ortaöğretimde okuyan çocukları için net:130₺,Lise ve dengi okullarda okuyan çocukları için net: 140₺,Yüksekokul ve üniversite de okuyan çocukları için net:160₺ ödeme, Evlenme Yardımı net:2.500₺,Temizlik ve Koku Parası net:60₺/Ay, Yemek Yardımı net:180₺/Ay, Yakacak Yardımı net:60₺/Ay,Bayram Yardımı için, Ramazan Bayramı yardımı net:400₺,Kurban Bayramı yardımı net:500₺ ,Ücret Zammı: Asgari ücretin üzerine %10 zam uygulanarak 131,18₺ ,Sendika İkramiyesi:16 yevmiye olup 12 aya bölünerek maaşlarıyla birlikte ödeme,Direksiyon primi olarak (şoför,operatör ve Ağır vasıta şoförleri) net:60₺/Ay. Şeklinde anlaşma sağlanmış olup, TİS kapsamında emeği geçen başta Reyhanlı Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hacıoğlu’na, Başkan Yardımcılarına, Kurum Müdürleri, Birim Amirleri ile Sendikamızın Şube Başkanı Mehmet Yetim’e Şb. Bşk. Yrd. Ömer Kocaoğlan ve Mehmet Tolan’a ve özellikle emekçi üyelerimize ve emeği geçen tüm personel ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İşçinin kararı imzamızdır. Bu Toplu Sözleşmenin Reyhanlı Belediyesi, Reyhanlı İnşaat san ve Tic Ltd Şti’ye, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

yetim2

yetim1

yetim3 1

Önceki İçerikHBB MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Sonraki İçerikHbb: “İşe Alım Yapıldığı” Haberleri İle İlgili açıklama Yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.