HBB MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2 gündem dışı madde olmak üzere toplamda 43 madde ele alındı.
Toplantıda HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığının Belen ilçesi Şenbük Mahallesi’nde iki adet 500 kwe gücünde yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali için 2021 bütçesinden de ödenek ayrılması teklifi oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Meclisi toplantısında ayrıca, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un, Mehmet Şah Vakıf İşhanı’nın kent meydanı olmasında emeği geçen Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti.
SEBZE HALİ İLE İLGİLİ YAZIŞMALAR SÜRÜYOR
Antakya’da yapılması planlanan sebze hali ile ilgili meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Savaş, bakanlıklar ile yazışmaların sürdüğünü bildirdi.
Ardahan’da düzenlenen Şehir Ödülleri 2020’nin Hatay ve Arsuz’a verildiğini belirten Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesine ‘Yılın Gastronomi Şehri’ ödülü, Arsuz Belediyesine de Rhossus Antik Kent Projesiyle ‘Yılın Şehir Estetiği Projesi’ ödülü verildiğini kaydetti.
Meclis Salonunda yapılan toplantıda, ödül törenine katılan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ödülü Lütfü Savaş’a takdim etti.
Bir sonraki meclis toplantısı 9 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

HBB MART AYI MECLIS TOPLANTISI YAPILDI 3

HBB MART AYI MECLIS TOPLANTISI YAPILDI 5

Önceki İçerikHİNDİSTAN BÜYÜKELÇİSİ HATAY’DA
Sonraki İçerikHizmet-İş Sendikasının Reyhanlı’daki Toplu İş Görüşmeleri Mutlu Sonlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.