İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması

Arsuz’daki tüm okulları kapsayacak şekilde, gönüllü katılıma dayalı olarak, pandemi tedbirleri alınarak 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akifi Anma haftası etkinlikleri kapsamında, istiklal marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.

Vatana, millete, bayrağı, değerlerimize, geçmişimize ve geleceğimize dair bizi en güzel şekilde özetleyen, bağlılığımızı simgeleyen İstiklal Marşımızın kabulü haftası etkinlikleri Pandemi koşulları nedeniyle daraltılarak, yine de öğrencilerimizin ve halkımızın zihinlerinde taze tutmak adına ilçemiz okullarını kapsayacak şekilde ve gönüllülük esasına dayalı olarak Kaymakamlık Amfi salonunda, öğretmenlerimizin jüri üyeliği ile İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüller verilirken, kaymakam Musa SARI program sonunda katılan, emeği geçen öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize, çalışma arkadaşlarına şükranlarını sunduğunu, dereceye giren giremeyen tüm öğrencileri gönüllü olarak göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı tebrik ettiğini ifade ederek bir sonraki 12 Mart haftasının, pandemiden kurtulmuş ve daha dolu ve coşkulu kutlandığı bir hafta olması temennisinde bulunduğunu ifade etti.
Programa kaymakam Musa SARI’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ , Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

arsuz 3 1

arsuz 1 2

arsuz 2 2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.