Pamuk Kreş ’den Örnek 8 Mart Etkinliği

“Eğitimin Temeli Olan Okul Öncesi Eğitim Emekçi Kadınlarla Güzelleşiyor ve Gelişiyor”
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle örnek bir etkinlik düzenledi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğretmen ve öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeniyle hazırladıkları el işi, resim ve görselleri böylesi anlamlı bir günde sergilemenin heyecanını yaşadılar.
Öğrenci Velileri de sergiyi ilgi ile gezerken, çocuklarının el becerilerini görme imkanı buldular.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayarak, “Bizler de Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları olarak kadınlarımızın ve annelerimizin önemini minik yavrularımıza aşılamak, kadının yılda bir kez değil her gün hatırlanmasını, sevilip sayılmasını ona değer verilmesini, anne şefkatinin minik yüreklerde hissedilmesini sağlamak için bu günü seçtik. Eğitimin temeli olan Okul öncesi eğitimlerimiz emekçi kadınlarımızla öğretmenlerimizle daha da güzelleşiyor ve gelişiyor tabi bu anlamda yavrularımızı da bu işin filizleri olarak görüyoruz. Bu vesile ile tüm emekçi kadınlarımızın, annelerimizin, öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha en içten kalbi duygularımla kutluyorum” şeklinde değerlendirmelere bulundu.

PAMUK 8 MART 1

PAMUK 8 MART 2

PAMUK 8 MART 3

PAMUK 8 MART 4

Önceki İçerikResmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile işten çıkarma yasağı
Sonraki İçerikDinamik Denetim Süreci Denetlemeleri ve Tedbirleri Tüm Hızıyla Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.