İTSO Yönetiminden Belen Belediye Başkanı Gül’e Ziyaret

“İskenderun-Belen Esnafı Modern Sanayi Sitesine Kavuşacak”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ile birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ettiler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ile Belen’e kurulması düşünülen Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeler ele alındı.
İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, Belen ile İskenderun sınırları içerisinde yer alan ve Otobanın üst kısmına kurulması düşünülen Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e bilgiler vererek, sürecin hızlanması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetiminin Sanayinin yeni yerine taşınması için büyük destekler verdiklerini belirten Açıkgöz; “Bu konuda Belen Kaymakamlığı ve Belen belediyemizden de destek bekliyoruz. Resmi girişimlerimizi yaptık ve belli bir aşamaya geldi. Sürecin hızlanması için çalışıyoruz ve konu ile ilgili üyelerimizi sürekli bilgilendiriyoruz. Amacımız şehrimize modern bin sanayi sitesi kazandırmaktır. Bu hizmet kalıcı olacaktır” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise; “Belen’e kurulması için uzun yıllardır mücadele eden İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve bu projeye her zaman destek veren İTSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belen ve İskenderun esnafı için modern bir sanayi tesisinin kurulması için bizde Belen belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Belen sınırları içerisinde yapılacak olan Sanayi Sitesi için işlemlere hız verilmesi noktasında yapmış olduğunuz çalışmaların yanındayız. Böylesi kalıcı bir hizmetin tamamlanması ile hem İskenderun sanayisi taşınarak şehir merkezi nefes alacak hem de sanayi esnafımız daha modern bir sanayi tesisine kavuşacak” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “Belen’e hizmet noktasında önemli çalışmalar yapan Başkanımız İbrahim Gül’e bizleri nazik ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz Başkanımız Gül ile birlikte bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak projelerde birlikteyiz ve destekleri bizim için çok önemli.
İskenderun ve Belen sınırları içerisine kurulması düşünülen Sanayi Sitesinin yeni yerine taşınması noktasında İTSO olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Neticede buradan üyelerimiz istifade edecek ve daha modern bir Sanayi Sitesi şehrimize kazandırılmış olacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

BELEN3

BELEN1

BELEN2

Önceki İçerikDinamik Denetim Süreci Denetlemeleri ve Tedbirleri Tüm Hızıyla Sürüyor
Sonraki İçerikDişlerde Renk Değişikliğine Dikkat
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.