Dinamik Denetim Süreci Denetlemeleri ve Tedbirleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Kontrollü normalleşme sürecinin başlanması ile orta riskli kategoride bulunan Hatay’da normalleşmeyle birlikte okullar, cafe ve restoran gibi bir kısım kapalı olan alanların açılması ile birlikte ve İçişleri Bakanlığının göndermiş olduğu Dinamik Denetim Süreci genelgesi doğrultusunda denetlemeler ve alınan tedbirler yoğun bir şekilde uygulanıyor.

Arsuz Kaymakamı Musa SARI , Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ ile birlikte Avcılarsuyu Ortaokulu ve İlkokulunda alınan tedbirleri yerinde inceleyip, ilçede yeni kurulan Teknofen Lisesi öğrencilerince hazırlanan kolonyaları da öğrencilere dağıtıp tedbirler ile ilgili mesajlarını ulaştırdılar.

Bunun yanı sıra bazı mahallelerde de gerek tedbirli olma, gerekse de farkındalık uyandırma adına münferit evlerde şerit çekmek sureti ile karantina uygulaması başlatıldı. Özellikle nüfus yoğunluğumuzun ve sirkülasyonun fazla olduğu Karaağaç, Nardüzü ve Madenli mahallelerimizde gerçekleştirilen bu münferit uygulamalar ile Kaymakam SARI ve yetkililer aile içi iletişim ve taziyeler konusunda uyarılarda bulunarak ilimizin bu normalleşme sürecinde vakalarının artmaması ve bu rahatlamanın rehavete dönüşmemesi için hep birlikte çalışmamız gerektiğini, herkesi duyarlı olmaya davet ettiklerini ilettiler.

arsuz 1 1

arsuz 2 1

arsuz 3

arsuz 4

arsuz 5

arsuz 6

Önceki İçerikPamuk Kreş ’den Örnek 8 Mart Etkinliği
Sonraki İçerikİTSO Yönetiminden Belen Belediye Başkanı Gül’e Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.