Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Belen’de ,Şehit Korgeneral Osman Erbaş Şehitler Hatıra Ormanına Fidan Dikti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve kurum il müdürleri tarafından Hatay Havaalanında karşılandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, geçen yıl Belen ilçemizde yanan ormanlık bölgede TÜRK-İŞ Sendikası tarafından oluşturulan TÜRK-İŞ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Şehit Korgeneral Osman Erbaş Şehitler Hatıra Ormanı” alanında fidan dikim etkinliğine katıldı.

Etkinlik, fidan dikiminin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ziyaretin devamında, Valilik Tayfur Sökmen Toplantı Salonunda Vali Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk bir sonraki ziyaretini 27.02.2020 tarihinde İdlib’de şehit olan Şehit Teğmen Mustafa Bayrakdar’ın Ekinci Mahallesinde ikamet eden ailesine gerçekleştirdi. Şehidimizin ailesiyle bir araya gelerek acılarını paylaşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve tüm şehitlerimiz için edilen duaların ardından şehit annesi Edibe Bayrakdar’a sabır ve başsağlığı dileğinde bulunarak Ay yıldızlı Türk Bayrağını hediye etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk Şehit ailesi ziyaretinin ardından Anadolu’nun ilk camisi olan Habib-i Neccar Camii ve Yasin Suresinde zikredilen Habib-i Neccar Hazretlerinin türbesini ziyaret etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ilimizde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler sonrası, hava yolu ile şehrimizden ayrıldı.

11

14

18

19

21

Önceki İçerikBakan Koca, Artış Yaşanan 5 İli Açıkladı
Sonraki İçerikGenç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.