Muhasebeciler Odası Yönetiminden Anlamlı Ziyaretler

Muhasebeciler Haftası nedeniyle Daire Müdürleri Ziyaret Edildi
Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Covid-19 Pandemi süreci nedeniyle Muhasebeciler Haftası etkinlikler bu yıl da kısıtlı gerçekleştirildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhasebeciler haftası nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Protokol ve daire müdürlerine nezaket ziyaretinde bulunarak, Bu günün anlam ve önemini anlattılar.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Sayın ,Cemil MÜSEVİTOĞLU ve Vergi Dairesi Müdürlerini ziyaret ettiler.
Ziyaretler kapsamında yine İskenderun SGK Müdürü , Remziye Evren ve İskenderun İş-Kur Müdürü Mehmet Yüksel’de ziyaret edildi.
Haftanın önemi hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi gören biz Mali Müşavirler mevzuatların sürekli değişmesi ve teknolojik gelişmeler ışığında artık işlemlerin çoğunu bilgisayar ve internet ortamında gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle Meslektaşlarımızın sürekli kendini geliştirmesi ve teknolojiye ayak uydurması gerekir. Yaşanan şu zorlu Pandemi sürecinde gerek tahsilatlarımız gerekse ücretlerimizde yaşadığımız sıkıntıların sona ermesini temenni ediyorum. Böylesi bir anlamlı günde bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın Muhasebeciler Haftasını kutluyorum” dedi.

FATIH TOSYALI ZIY..
FATIH TOSYALI ZIY..
ISKURR
ISKURR
muh5
muh5
SGK MUDURU ZIYARETI
SGK MUDURU ZIYARETI
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.