260 bin personelle denetim yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yarın 260 bin personelle denetim gerçekleştirileceğini duyurdu. Bakan Soylu, “Salgınla mücadelede, Dinamik Denetim Modeli’ne geçiyoruz. İllerimize uygulama genelgesi gönderildi” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kontrollü normalleşme döneminde ‘Dinamik Denetim Modeli’ne geçildiğini belirterek yarın 260 bin personelle denetim gerçekleştirileceğini duyurdu. Soylu paylaşımında “14 maddelik uygulama, birçok kurum ve kuruluşla eşgüdüm içerisinde gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı.

Kontrollü normalleşme başladı Bakan Soylu duyurdu: Yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiliyor Kontrollü normalleşme başladı! Bakan Soylu duyurdu: Yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiliyor
İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun paylaşımı:

Valilerimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Jandarma Komutanlarımız ve Sahil Güvenlik Komutanlarımız ile Kontrollü Normalleşme Dönemini değerlendirdik. Salgınla mücadelede, Dinamik Denetim Modeli’ne geçiyoruz. İllerimize uygulama genelgesi gönderildi.

Perşembe günü 260.000 personel ile denetim gerçekleştireceğiz. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte tam normalleşmeye geçeceğiz.

denetim

Önceki İçerik15 YILLIK ŞEKER HASTASI, AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Sonraki İçerikÖzçelik-İş Sendikası ve Türk Kızılayı İskenderun Şubelerinden İskenderun Kaymakamına Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.