İsdemir Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerinde ‘Uyuşmazlık’ ARABULUCU SÜRECİNE GİRİLDİ

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Mehmet Güngör, Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile İsdemir A.Ş. arasında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin 5. oturumunda da anlaşma sağlanamadığı ve uyuşmazlık zaptı tutulduğunu kaydetti.
Başkan Güngör, böylece arabulucu sürecine girildiğini de söyledi.
Konuyla ilgili sendikanın şube yönetiminden yapılan açıklamada; “Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile İsdemir A.Ş. arasında devam eden 01.01.2021-31.12.2022 yılını kapsayacak olan 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi 5. oturumuna, Şube Başkanımız Mehmet Güngör, Şube Sekreterimiz Murat Kayış, Şube Mali Sekreterimiz Veysel Yayla, Şube Teşkilatlanma Sekreterimiz Mehmet Şahin, Şube Eğitim Sekreterimiz Hakan Karakoca ile İsdemir A.Ş. Toplu İş Sözleşmesinden sorumlu işveren vekilleri birlikte katıldılar.
Gerçekleşen oturumda toplu iş sözleşme taslağındaki kalan maddeler üzerinde taraflar arasında anlaşma sağlanmamış olup yasa gereği anlaşmazlık zaptı tutularak, arabulucu sürecine girildi. Gelinen sürecin emek mücadelemizin gururu İSDEMİR emekçilerimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.