HBB İTFAİYESİ SU ALTINDA DA HAYAT KURTARMAK İÇİN HAZIR

HBB SU ALTI VE SU ÜSTÜ ARAMA KURTARMA EKİBİ KURDU
Hatay Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi’ni kurdu.
Büyükşehir arama kurtarma ekibi, her türlü doğal afet; sel, baraj, nehir ve göletlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı görev yapacak.
7 gün 24 saat göreve hazır bekleyecek olan HBB İtfaiye Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi’ne uzmanlar tarafından gerekli eğitim verildi. Ekip su altı ve su üstünde oluşabilecek her türlü kazaya en kısa zamanda ve en iyi şekilde müdahalede bulunabilecek.
Hem Hatay geneli hem de çevre illerin iç sularında oluşabilecek kazalara müdahale edebilecek donanım ve ekipmana sahip Büyükşehir arama kurtarma ekibi, ayrıca denizlerde sahil güvenlik ve AFAD ekiplerine arama-kurtarma ve boğulma vakalarında da destek verecek.
HBB Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi ile ilgili bilgiler veren İtfaiye Daire Başkanı Mahir Çiçek, oluşturulan ekibin hem iç sularda hem de denizlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı görev yapacağını ifade etti. Çiçek, “Kent genelinde meydana gelen yangınlara başarılı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekiplerimiz, bundan böyle su altı ve su üstü arama kurtarma operasyonlarında da etkin bir şekilde görev alacak. Ekibimiz için gerekli olan tüm teçhizatlarımız hazır. Sularda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı takviye güç olarak kurtarma operasyonlarına dâhil olacağız” dedi.

HBB SU ALTINDA DA HAYAT KURTARACAK 1

HBB SU ALTINDA DA HAYAT KURTARACAK 8

HBB SU ALTINDA DA HAYAT KURTARACAK 9

Önceki İçerikAtık Yağ Getir Deterjan Götür
Sonraki İçerikÖSYM Sınav Adayları / Görevlilerin Dikkatine
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.