İskenderun’da 5700 Captagon Hap Ele Geçirildi

İskenderun NSM Grup Amirliği görevlileri ve İskenderun İstihbarat Büro Amirliği görevlileriyle birlikte koordineli olarak Uyuştucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;
Tepe mahallelerinde ikamet eden İ.E. isimli şahsa ait 07 …plaka sayılı araçta ve şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde; Araç içerisinde zulalı halde 5700 adet captagon hap ele geçirilmiş, uyuşturucu maddelere ilgili karar gereği el konulmuş, şahıs hakkında TCK 188 den işlem başlatılmış, şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

captogon

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 05.02.2021 ile 08.02.2021 tarihleri arasında ilçe genelinde Uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda; 19 şahıs yakalanmış ve adli işlemler yapılmıştır. 1 şahıstan 1 adet sahte kimlik ele geçirilmiştir. Uyuşturucudan aranan 4 şahıs yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

◾ 51,08 gram sentetik kannabinoid,
◾ 6,79 gram esrar,
◾ 61 adet captagon hap,
◾ 11 adet yeşil receteye tabi uyuşturucu hap,
◾ 52 adet Ecstasy hap,
◾ 6 adet kenevir bitkisi,
◾ 4 gram kenevir tohumu, ele geçirilmiş, uyuşturucu maddelere ve suç unsurlarına el konulmuş, şahıslara gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

hap

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.