İSMO Başkanı Yıldırım 86. Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, 86. Başkanlar Kurulu Toplantısında Hatay’daki ağaçlandırma projemizin Tüm Türkiye genelinde odalar vasıtasıyla desteklenmesi Kurul toplantımızda örnek çalışma teşkil etti.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, video konferans yöntemiyle zoom üzerinde 86. Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.
İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “86. Başkanlar Kurulu toplantımızı zoom üzerinden gerçekleştirdik. Toplantıda “e-birlik sözleşmesi ve aracılık sözleşmesi eşleşmesi tüm oda başkanları tarafından olumlu karşılandı. Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortasının TÜRMOB liderliğinde zaruri olarak yapılmasının faydalı olduğu toplantıda belirtildi. Ancak yeni mesleğe giren arkadaşlarımıza bir geçiş sürecinin uygulanması uygun görüldü. Hatay’daki ağaçlandırma projemizin Tüm Türkiye genelinde odalar vasıtasıyla desteklenmesi konuşuldu. Eğitimlerin interaktif olarak ve daha sık yapılması kabul gördü” dedi.

MERIH1

MERIH2

MERIH3

MERIH4

muhasebe

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.