Belen Kıcı Mevkiden Ova Manzarası

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün Twitter sayfasından paylaştığı “Belen Kıcı Mevkiden Ova Manzarası” adlı Mehmet Aslan’a ait fotoğraf, takipçileri tarafından hayranlıkla kendinden söz ettirdi.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Nationel Geographic Türkiye’de yer alan Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Aslan’a ait Belen Kıcı mevkiinde çekilen fotoğraf, görenlerin hayran bakışlarına neden oluyor.
Kıcı mahallesi yakınlarındaki bir yamaçta çekilen ve klasik bir aracın farlarının yere vurmasıyla oluşan ışıkla, gökyüzünde oluşan aynı renkteki uyumunun yanı sıra yüksek rakım nedeniyle bulutların üzerinde çekilen fotoğraf, Hatay’ın en güzel seyir yerlerinden biri olma yolunda giderek ün kazanıyor.
Yerli ve uluslararası yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alan Aslan Suretialem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ve Türkiye Fotoğraf Kolektifi üyesi.

Belen Kici Mevkiden Ova Manzarasi 1
Belen Kici Mevkiden Ova Manzarasi 1
Önceki İçerikKanserle Mücadelede En Önemli Adım ‘Erken Teşhis’ Ve ‘Doğru Tedavi’
Sonraki İçerikArsuz’da 1 Mahalle Karantinaya alındı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.