Pamuk Ailesi Olarak Güveninize Layık Olmaya Çalışıyoruz

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, Kurum olarak öğrencilerin gelişimi ve eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayabilmeleri için özveri ile çalıştıklarını söyledi.

Türkoğlu, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını değerlendirerek;
“Dünyaca içinde bulunduğumuz sağlık problemleri ve beraberinde yaşanan eğitim sürecinin planlanmasındaki problemlerle 2020-2021 Eğitim ve öğretim yılının 1.dönem bitirdik. Bu süre içinde bizlere duyduğunuz güvene layık olmaya çalıştık.
Gelişmiş ülkelerdeki eğitim yaklaşımları bireyi(Çocuğu) merkeze alan yapıya sahiptir. Çağımız Dünyası artık insana dolayısıyla çocuğa yapılan yatırımın ülkenin, insanlığın geleceğine yapılan yatırım olarak görmektedir. Eğitimbilim hızla gelişmekte ve insana göre yapılanmaktadır. Bu alandaki gelişmeler kadar bilgi paylaşımı da hızlı olmaktadır. Çağı yakalayamayan eğitim kurumlarının ölümü daha hızlı olmaktadır.
Pamuk Okulöncesi Eğitim Kurumu olarak çağın gerisinde kalmamız kabul edilemez. Hatta bölgesinin en kaliteli eğitim kurumu unvanını alması ve bunu sürdürmesi gerekmektedir. Sorumluluklarımızı yerine getirebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

PAMUK SELMA3
PAMUK SELMA3
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.