Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Velilere Yönelik Faydalı bir Etkinlik Daha Yapıldı

‘Persona 360 Raporlarını Çocuk Gelişiminde Nasıl Kullanmalıyız’ konusunda Velilere ve katılımcılara sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapıldı.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından velilere yönelik sosyal medya aracılığıyla video konferans yöntemiyle ‘Persona 360 Raporlarını Çocuk Gelişiminde Nasıl Kullanmalıyız’ konusunda bilgiler verildi.
Doç.Dr. Mehmet Palancı tarafından veliler oldukça faydalı bilgiler edindiler.
Doç.Dr. Mehmet Palancı, “Persona 360 bir okul için çocuğun tüm psikososyal, akademik ve mesleki ihtiyaçlarını ve durumunu analiz eden bir raporlamanın yanında dileyenler için okulun uzmanlarını, ebeveynlerini bu sistem çatısı altında yıl boyunca eğitimlerle geliştirip tüm soru ve sorunlarda yardımcı olur. Bundan sonraki süreçte hem başladığımız uzman eğitimlerini devam ettireceğiz hem de çocuklarımızın gelişim atölyelerini oluşturacağız. Anne baba okulunu devam ettireceğiz” dedi.
Pandemi sürecinde dahi öğrenci ve velilerin gelişimi için varını yoğunu ortaya koyan ve hiçbir fedakârlıktan kaçmayarak teknolojik imkanlarla öğrenci ve velilerin her yönden gelişmesine katkı sağlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, çalışmalarıyla takdir toplayarak, yine önemli bir çalışmaya daha imza attı.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından velilere yönelik sosyal medya aracılığıyla video konferans yöntemiyle ‘Persona 360 Raporlarını Çocuk Gelişiminde Nasıl Kullanmalıyız’ konulu canlı yayına katılan veliler ise, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu ve Doç.Dr. Mehmet Palancı’ya teşekkürlerini bildirdiler.

PAMUK EGITIM 1
PAMUK EGITIM 1
PAMUK EGITIM 2
PAMUK EGITIM 2
PAMUK EGITIM 3
PAMUK EGITIM 3
PAMUK EGITIM 4
PAMUK EGITIM 4
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.