7 Ayrı Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı

Hatay İl J.K.lığı tarafından, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla icra edilen faaliyet kapsamında, Erzin İlçe J.K.lığı ile Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timlerinin 22.01.2021 tarihinde icra ettiği istihbarı çalışma sonucunda, (7) ayrı suçtan hakkında arama kaydı bulunan ve 12.12.2019 tarihinde açık cezaevinden firar eden Ş.S. isimli şahsın, Erzin ilçe merkezinde bulunan narenciye bahçesinde saklandığı tespit edilmiştir.

Şahsın yakalanması amacıyla icra edilen faaliyet sonucunda, Ş.S. isimli şahıs narenciye bahçesi içerisinde gizlenmiş olduğu çadır içerisinde yakalanmıştır.

Cezaevi firarisi olan ve hakkında çeşitli hırsızlık suçları ile konut dokunulmazlığını ihlal suçundan kesinleşmiş 12 yıl 4 ay 10 gün hapis cezası bulunan Ş.S. isimli şahıs sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

firari

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Esnaf ve işletmelere verilen hibe desteğinin kapsamı genişletilecek midir?
Sonraki İçerikArsuz ve Antakya’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.