İskenderun Belediyesi Çevreci Okulları Ödüllendirdi

İskenderun Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri Ve İthalatçıları Derneği) iş birliğiyle düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası’na katılan çevreci okullar ödüllendirildi.
İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen Atık Pil Toplama Kampanyası sonuçlandı.
Kampanya kapsamında okullara atık pil toplama kutusu dağıtıldı.
Çevre dostu bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen kampanya sonunda ödül töreni düzenlendi.
İskenderun Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ödül törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve dereceye giren okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Ödül töreninde çocuklara seslenen Başkan Tosyalı, “Çevreye hep birlikte sahip çıkmalıyız. Havamızın, toprağımızın, suyumuzun değerini bilelim” dedi.
Kampanya Devam Edecek
Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Tosyalı, kampanyaya dahil olan tüm okulları tebrik ederek, “Atık Pillerin toplanması hem geri dönüşüm acısından, hem de pillerin içerisinde bulunan kimyasal maddelerin toprağa gitmesi sonucu uzun yıllar toprağa ve tarım ürünlerine zarar vermesi nedeniyle çok önemli. Bu nedenle böyle bir kampanya düzenledik. Bu kampanya ya Pil Üreticileri Derneği de destek veriyor” şeklinde konuştu.
ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI SONUÇLANDI
Başkan Tosyalı,”Belediyemiz ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından organize edilen Atık Pil Yarışması’nda dereceye giren okulların idarecilerine ve öğrencilerine ödüllerini verdik. Yarışma ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak ve çevreyi koruyan, doğaya saygılı bireylerin yetişmesi amaçlanıyor. Yarışma sonucunda 1.Necip Fazıl Ortaokulu,2.Dr. Gani Bahadırlı Anaokulu ve 3.Atatürk İlkokulu okul” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı, yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

1 3
1 3
4 2
4 2
6 1
6 1
8 1
8 1
Önceki İçerikHatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, AFAD’a ait Gezici TIR’da gerçekleştirilen tatbikata katıldı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Kar Yağışı Sonrası Yol Açma Çalışmaları Gerçekleştirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.