Özçelik-İş Sendikası ile Ekinciler Arasında Toplu İş Görüşmelerinde Mutlu Son

Özçelik-İş Sendikası ile Ekinciler Arasında  devam eden Toplu İş Görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Özçelik-İş Sendikası ile Ekinciler Demir-Çelik Fabrikasında, her iki tarafta sözleşmeleri imzalarken, işçiler de anlaşmanın sevincini yaşadılar

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; “ Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz anlaşmayla sonuçlandı. Başta Genel başkanımız Yunus Değirmenci ve Genel müdürümüz Fatih Keseroğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İskenderun organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Ekinciler A.Ş ile Özçelik -iş sendikası arasında sürdürülen toplu iş görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.
Anlaşma sonrası açıklama yapan Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör görüşmelerin anlaşmayla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek başta Özçelik iş Genel başkanı Yunus Değirmenci ve Ekinciler Genel müdürü Fatih Keseroğlu beyler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.
Güngör Tis deki zam oranlarını da şöyle belirtti.

1.Altı ay % 17( 1 .grup İçin)
% 16(2-3 gurup İçin
% 15 (4-5-6 gurup İçin)
%14(7-8-9 gurup İçin)
2.Altı ay: Enflasyon
3.Altı ay: Enflasyon +1
4.Altı ay: Enflasyon +1
Tüm Sosyal haklar
1 .Yıl:%25
2.Yıl:Enflasyon
Oranında zam yapılacak. Güngör ayrıca işverenin performans oranına göre ekstra iyileştirmeler yapacağını da sözlerine ekledi.

Ozcelik is sendikasi 1
Ozcelik is sendikasi 1
Ozcelik is sendikasi 2
Ozcelik is sendikasi 2
Ozcelik is sendikasi 3
Ozcelik is sendikasi 3
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.