Hatay’da Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele etmek maksadıyla Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında, Antakya İlçe J.K.lığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan pilanlı istihbarat faaliyet sonucunda, 14 Ocak 2021 tarihinde M.K., A.Y, Z.D, M.Ş., Y.T., M.H, H.D., M.E., M.A., M.Ö. ve O.G. isimli şahıs olmak üzere toplam (11) şahsın uyuşturucu madde ticareti suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili 14 Ocak 2021 tarihinde Hatay-Antakya-Altınözu ilçeleri ile Antalya-Alanya ilcesinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyon kapsamında şüpheli şahısların tespit edilen adreslerinde yapılan arama neticesinde (11) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ayrıca, (253) gr. kubar esrar ve (15) gr. toz esrar maddesi ile (26) gram Metanfetamin, (2) adet hassas terazi, (1) adet tabanca ve (12) adet tabanca fişeği ele gecirilmistir.

Gözaltına alınarak hazırlanan evraklar ile birlikte Hatay C.Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden M.K., A.Y, Z.D, M.Ş., Y.T., ifadelerinin alınmasını müteakip adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, M.H, H.D., M.E., M.A., M.Ö. ve O.G. isimli şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

uyusturucu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.