Samet AYBABA ile Arsuz’da Futbol Masaya Yatırıldı

Türk futbolunun yetiştirdi değerli hocalardan Samet AYBABA Arsuz Kaymakamı Musa SARI’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir çok büyük takımda hoca olarak görev yapmış ve Türk futboluna büyük katkıları bulunan Samet AYBABA hoca, özellikle Arsuz’daki spor kulüplerinin adeta bir futbolcu fabrikası gibi olduğunu, bir çok büyük kulübün ve hocaların gözünün Arsuz’daki futbolcular üzerinde olduğunu ifade etti.

Kaymakam Musa SARI da gerek ilçe turizmi ve diğer hususlar hakkında gerekse de futbol konusunda Samet hocaya bilgilendirmelerde bulundu. Samet hocanın da bölgedeki kulüplerden bir çok futbolcuyu büyük kulüplerde değerlendirdiğini bu nedenle gerek Arsuzl’u hemşehrilerimiz ve gerekse de Türk futbolu adına kendilerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Selçuk İNAN ve İsmail KÖYBAŞI gibi gençlerimize örnek teşkil eden daha bir çok futbolcunun birinci lig takımları ve diğer büyük kulüplerde oynamak suretiyle gençlere örnek olduklarını ifade eden Kaymakam SARI, teknik direktör AYBABA ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Kaymakam SARI ve Teknik Direktör AYBABA ya, Kaymakam Refiki Erdem KARANFİL ve Rhossus Kafe sahibi Behçet ÖZEN de eşlik etti.

arsuz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.