Atakaş Hatayspor’dan Kaleci Munir Açıklaması

Atakaş Hatayspor’dan Açıklama : Süper Lig’in 17.haftasında oynadığımız Gençlerbirliği maçında, geleneklerimizde ve kültürümüzde asla yeri olmayan, tarihimizde ilk defa karşılaştığımız bir olay yaşadık.

Kalecimiz Munir Mohand Mohamedi’nin rakip oyuncuya yaptığı hareket, bir bütün olarak Atakaş Hatayspor’umuzu derinden etkilemiş ve üzmüştür. Kalecimiz Munir’in temiz geçmişi, takım içindeki uyumu ve doğru ilerleyen ikili ilişkileri göz önüne alındığında, Munir’in bu hareketi bilerek yapmadığı anlaşılacaktır. Munir Mohand Mohamedi, yaptığı hareketin kasıtlı olmadığını, hızlı bir şekilde kontra atak yaratabilme düşüncesi ile bir an önce ayağa kalkmaya çalıştığını, rakip futbolcuyu son anda fark ettiğini ve ayağını geri çektiğini, profesyonel kariyeri boyunca topu iki eliyle kavradığı pozisyonlarda yerden bu şekilde kalktığını görüntüleriyle birlikte savunmasında beyan etmiştir. Kulübümüz, kurulduğu yıldan itibaren Hatay şehrine yakışır şekilde davranmış, rakibine her zaman saygı duymuş, centilmence mücadele etmiş ve bu ilkelerle spor kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Atakaş Hatayspor olarak centilmenlik dışı herhangi bir olayın yaşanmaması için her türlü önlemi alacağımızı kamuoyuna bildirir, böyle bir olayla gündeme geldiğimiz için spor kamuoyundan özür dileriz. açıklamasında bulundu.

hatayspor

Önceki İçerikArsuz ve Belen’in Hastane yer teslimi gerçekleşti
Sonraki İçerikİTSO Genel Sekreteri Dönmez, TOBB Oda Borsa Genel Sekreterleri Toplantısına Katıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.