Belediye Başkanı Tosyalıdan Muhasebeciler Odasına Ziyaret

Ziyarette Borçların Yeniden Yapılandırılması Ele Alındı

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (İSMO) Odasını ziyaret etti.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı kapıda karşıladılar.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı belediyenin çalışmaları hakkında İSMO Yönetim Kurulu üyelerine bilgiler verirken ziyaretin ağırlıklı konusu vatandaşların, esnafların ve mükelleflerin vergi borçlarının yapılandırılmaları ele alındı.
FİDAN BAĞIŞ KAMPANYASINDAN HEDEF 100 BİN FİDAN
Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının başlatmış olduğu fidan Bağış kampanyasına da desteklerinden dolayı teşekkür ederken, kendisinin de İskenderun’un nüfusu kadar fidan bağışında bulunduğunu söyledi.
İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise, Hatay’ın orman yangınlarından dolayı oldukça hasar gördüğünü belirterek, “Yanan ormanlarımızın tekrar yeşermesi ve gelecek kuşaklarımıza daha yeşil bir Hatay bırakmak için başlatmış olduğumuz fidan bağışı kampanyasında 10 bine ulaştık ancak hedefimiz 100 bin fidan ve Mart ayı sonuna kadar bu rakama ulaşmak için çalışıyoruz” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

FATIH1

FATIH2

FATIH3

FATIH4

Önceki İçerikSağlık Çalışanı Sonsuzluğa Uğurlandı
Sonraki İçerikBüyükşehir İtfaiyesi Yangına Anında Müdahale Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.