Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Eğitimler Devam Ediyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında (Covid-19) tedbirleri dikkate alınarak video konferans yöntemiyle EĞİTİMİN YENİ ZEKASI PERSONA 360 eğitimi yapıldı.

Pamuk Okul Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, “Pandemi dolayısıyla personellerimizle PERSONA360 eğitimi verdik. Online olarak Doç.Dr.Mehmet PALANCI hocamız eğitim verdi. Persona 360 kendinizi her açıdan daha iyi tanıyıp potansiyellerinizi geliştirmeniz, kişisel risklerinizi azaltmanız ve kendiniz ile ilgili farkındalığa ulaşarak yaşam dengenizi sağlamanız için tasarlanmıştır. Değerli paylaşımları ve sunumları için hocamıza ve Mem Akademi personellerine teşekkür ederiz.

Online olarak Doç.Dr.Mehmet PALANCI eğitiminde şu bilgilere yer verdi:

PERSONA 360 Psikolojik Destek Uygulamaları
Eğitimin Yeni Zekası
Psikolojik Check Up

Sağlıklı, mutlu ve başarılı çocuklar büyütmek anne ve babaların birincil amaçları arasında. Peki, çocuklarınızın yetenek ve özelliklerinin potansiyellerine göre ne kadar geliştiğinden nasıl emin olacağız? Çocuklarımızın mizaç ve kişilik gelişimleri ile birlikte bilişsel, duygusal ve psiko-sosyal gelişim özellikleri normal mi? 27 Yıllık deneyim, akademik birikim ve uzman kadronun ürünü Persona 360 yüz yüze destek ve eğitimin yanı sıra özel bir yazılımı ile çocuğunuzun, ailenizin tüm mizaç ve kişilik gelişim özelliklerini kapsamlı bir raporlama ile Hatay’da ilk kez Pamuk Kreşi sizlere sunuyor.
Persona 360, değerlendirmenin merkezine aldığı okul öncesi eğitim çocuğunu, ailesini, öğretmenini ve varsa kardeşini bütüncül bir değerlendirmeye alıyor. Persona 360 ailelere ve öğretmenlere 100’ü aşkın parametrede aile ve okul eko sistemini analiz ederek bir aile için toplamda yaklaşık 200 sayfalık bir gelişim raporlaması sunar.
Bu raporlama ile çocuğunuzun gelişiminin güçlü ve zayıf yönlerini görmenize yardımcı oluyoruz. Yapısal kaynak, motivasyon kaynakları, olası istenmeyen davranışlar, zihinsel gelişim, öğrenme özellikleri, sosyal becerileri dahil olmak üzere kişiye özel bir gelişim raporlaması hazırlanır. Bu raporlama özellikle öğretmenler ve okular için kapsamlı bir yol haritası demektir. Çocukların biricik olmaları ve parmak izlerine özel atılması gereken adımları ve öncelikleri doğru belirler. Üstelik bu belirlemeleri o çocuğun anne ve babasının kişilik özellikleri, evlilik uyumları ve temel psikolojik özelliklerine bakarak özel bir algoritma ile hazırlar. Tüm aile özellikleri analiz edilerek size özel bir raporlama hazırlanır.
“Her çocuk parmak izi kadar özel ve biriciktir. Çocukların bireysel farklılıklara uygun gelişim ipuçlarını fark etmeniz ve kullanmanız çok önemlidir. Persona 360 çocuğunuzun, ailenizin ve okulunuzun psikolojik parmak izini çıkartır.“
Persona 360, okul sistemindeki her bir öğrenciye dokunur ve değerlendirir. Hangi çocuğun nelere ihtiyacı olduğunu bilimsel raporlamalar ile sunar. Okul sisteminin normal şartlar altında 1 yılı aşkın sürelerde erişeceği gözlem ve ek değerlendirmeleri derin bir yorumlama ile kullanımınıza sunar. Öğretmen ve aileye mizaç temelinde önleyici ve gelişimi destekleyici adımların nasıl atılacağı hakkında bilgiler sunar. Yüz yüze öğretmen ve aile eğitimleri ile Persona 360 çıktılarını daha verimli kullanmak için sizlere destek sağlar. Sadece bir yazılım desteği olmaktan çok okul rehberlik ve gelişim modeli kapsamında pozitif çocuk gelişimini destekleyecek uygulama hizmetlerini yerinde pekiştirir.
Süreçte ailelere ve öğretmenlere ise mizaç temelli eğitim, mizaç temelli çocuk gelişimi, optimum bilişsel gelişim, sağlıklı duygusal ve sosyal gelişim için bireye özgü çözüm önerileri sunulur. Okul ve aileler normal şartlar altında ayrı ayrı onlarca ölçüm ve değerlendirme ile erişebilecekleri psikolojik değerlendirmelere tek seferde bütüncül olarak ulaşırlar. Modern çağın pek çok konuda sunduğu hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını eğitim ve psikoloji için de mümkün hale getiriyoruz.
Persona 360, çocuk, okul, aile gelişim haritası ve hafızasıdır.
Eğitime Değer! İnsan değer!

EGITIM1

EGITIM2

EGITIM3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.