Emek Boru’da İlk Toplu İş Sözleşme Sevinci

Örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak Sendikamız Özçelik-İş ailesine dahil ettiğimiz Ankara’da faaliyet gösteren Emek Boru A.Ş’deki üyelerimiz, ilk toplu iş sözleşmesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Uzun süredir işveren tarafıyla yapılan görüşmeler neticesinde Emek Boru’da toplu iş sözleşmesi Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin de katılımıyla masa başında imzalandı.
Sözleşmenin son oturumuna Genel Başkanımızın Değirmenci’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner katılırken Emek Boru işvereni Şerafettin Ceceli ve Genel Müdür Faik Ceceli de toplantıya katılım sağladı.
Birçok maddi ve sosyal kazanımın yer aldığı toplu iş sözleşmesine ilişkin olarak Genel Başkanımız Değirmenci, “40 binden fazla emekçinin mensubu olduğu Özçelik-İş ailesinin yeni üyesi Emek Boru’daki emekçi kardeşlerimizi ilk kez toplu iş sözleşmesiyle buluşturmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Sözleşmemiz başta Emek Boru’daki üyelerimiz olmak üzere, sendikamıza ve işyerimize hayırlı olsun” dedi.
Daha sonra Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu, Emek Boru’daki üyelerimizle fabrika sahasında bir araya gelerek sözleşmenin detaylarına ilişkin üyelerimize bilgi verdi.

sozlesme2

sozlesme3

sozlesme4

sozlesme5

sozlesme6

Önceki İçerikErdemir’de 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesinde Anlaşma Sağlandı
Sonraki İçerikDörtyol Kırsalında Terör Örgütü Malzemeleri Ele Geçirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.